Beach clubs op Bonaire

Bonaire is een heerlijk eiland vol met prachtige beach clubs. Rijd lekker Bonaire rond met je huur auto van de ene naar de andere beach club. Hieronder hebben we een lijst met onze favorieten gemaakt!

Het restaurant Club Tropicana, onderdeel van brassboer op Bonaire

Club Tropicana

Club Tropicana is de Beach club die bij Delfins hoort en is 1 van en mischien wel het favoriete plekje van ons team. Wij komen hier vaak en graag. Bij club tropicana kun je lekkere snacks en prima eten uit de keuken van Brassboer bestellen. Verder kun je heerlijk, zitten, drinken, relaxen, zwemmen en voor de mensen die van activiteiten houden kun je sinds kort ook e-foilen recht voor het strand. Het fijne aan het strand van Delfins is dat je het water in kan via de pier waardoor je helemaal geen last hebt van het koraal. Houd wel in de gaten dan Delfins op zondag gesloten is voor mensen die niet in het resort verblijven.

Sebastiaans beach gefotograveerd vanaf Lac Bay, een populaire baai op Bonaire

Sebastians Beach

Sebastians Beach bestaat nog niet zo heel lang maar is nu zeker al 1 van onze favoriete beach clubs! Einde van de middag is er vaak een DJ die een relaxede muziek draait en later op de avond veranderd het een aantal dagen per week in een Feestje. Ze staan vooral bekend om de zondag avond.

Het terras van beach club ocean oasis op Bonaire

Ocean oasis

Ocean oasis is een super plek, je kunt er lekker op een bedje liggen, er is goede koffie, je kunt er goed dineren en op vrijdag avond is er een feestje.

Het uitzicht op de zee vanaf beach club the beach

The Beach

The beach hoort bij resort Windsock. Dit is een heerlijke plek om je ochtend koffietje te doen. De locatie is ultiem, als je een tafeltje aan het water reserveert dan zit je echt prachtig! Het eten is prima en ze hebben het recent opgeknapt.

Een doorkijk naar lac bay in restaurant en beach club The hangout

Hang out beach bar

De hang out beach bar is de eerste beach club van Sorobon. Deze strandtent staat er al jaren en heeft een hele leuke en gezellige Surf sfeer. Als je naar Bonaire komt om te windsurfen is het bij de hang out Beach bar ultiem. Je kunt tussen het surfen heerlijk tot rust komen en bij Jibe City wat de surfschool is die er bij hoort je lessen boeken of spullen huren. Het is ook een perfecte locatie voor als een deel van de familie wilt surfen en een deel lekker wilt zonnen of genieten van de prachtige zee die Sorobon te bieden heeft.