Ga naar de inhoud

Drive and Do Korting

Afgeprijsde activiteiten op Bonaire bij Pickup Huren Bonaire.
Ontvang 10% korting bij onze partners op onze favoriete activiteiten!

Drive and Do korting

Bonaire heeft veel meer te bieden dan alleen het mooie weer en het ontspannen sfeertje. Wat is er nou leuker dan tijdens je vakantie allerlei geweldige activiteiten te ondernemen die je vakantie helemaal compleet maken? Wij bij Pickup Huren Bonaire zijn zelf ook graag actief en hebben speciaal voor onze huurders een overzicht van onze favoriete activiteiten hier op het eiland gemaakt. Na het maken van een reservering bij Pickup Huren Bonaire krijg je zelfs 10% korting bij onze partners waar we zelf ook graag te vinden zijn. Boek nu uw auto bij Pickup Huren Bonaire en krijg toegang tot de beste afgeprijsde activiteiten op Bonaire. Bespaar geld en geniet van alles wat dit prachtige eiland te bieden heeft!

Vorige slide
Volgende slide
Duiker die de onderwaterwereld binnen een bait ball verkent, wat symbool staat voor de unieke duikervaringen aangeboden door onze partner. Geniet van speciale kortingen op pick-up verhuur bij Pickup huren Bonaire wanneer je met ons duikt.
Duikers die elkaar een high five geven voordat ze aan een bootduik in Bonaire beginnen, wat de kameraadschap en opwinding van duikavonturen symboliseert. Duik met onze partner en geniet van speciale kortingen op pick-up verhuur bij Pickup Rental Bonaire.
Kaart met de verschillende locaties van Dive Friends op Bonaire, om aan te geven dat er altijd wel een in de buurt is. Duik met onze partner en geniet van speciale kortingen op pick-up verhuur bij Pickup Rental Bonaire.

Duiken - Dive Friends Bonaire

Bij een bezoek aan Bonaire kun je het eiland eigenlijk niet verlaten voordat je een keer hebt gedoken, dit prachtige eiland is namelijk een van de beste duiklocaties ter wereld. Bonaire beschermt het water rondom het eiland al decennialang en dat is te zien, het water van Bonaire is rijk aan meer dan 470 verschillende vissoorten, enorme koraalriffen en scheepswrakken. Doordat de meeste duikplekken beschermd zijn tegen stroming en mede door het extreem heldere water maakt dit Bonaire een gemakkelijk plek om een nieuwe PADI-cursus te volgen of een keer een proefduik te doen. We weten zeker dat je na het maken van een proefduik niet meer te stoppen bent en vaker zult gaan duiken.

Om ervoor te zorgen dat alle huurders van Pickup Huren Bonaire duiken net zo leuk gaan vinden als wij zelf, krijg je na het maken van een reservering 10% korting bij Dive Friends Bonaire. Deze duikschool heeft 8 verschillende locaties over het eiland, waardoor er altijd wel een locatie in de buurt is met vriendelijke en professionele medewerkers. Bij Dive Friends Bonaire kun je terecht voor een duikcursus, de huur van je duikspullen of als je alleen duiktanks nodig hebt.

Top 3 activiteiten met Dive Friends

  • Discovery duik van $99 voor $89
  • Unlimited duik pakket - 6 dagen van $210 voor $189
  • PADI Open water van $497 voor $447
Vorige slide
Volgende slide
Mensen die kajakken in kristalhelder water, wat de serene schoonheid van de mangroven van Bonaire laat zien. Doe mee aan de mangrovetour met onze partner en geniet van speciale kortingen op pick-up verhuur bij Pickup Huren Bonaire.
Mensen in een kajak, kijkend door de transparante bodem naar de fotograaf, die het unieke perspectief van de onderwaterpracht van Bonaire vastlegt. Doe mee aan de mangrovetour met onze partner en geniet van speciale kortingen op pick-up verhuur bij Pickup Huren Bonaire.
Mensen in een kajak met glazen bodem, op zoek naar vissen in het kristalblauwe water van Bonaire. Beleef de mangrovetour met onze partner en geniet van speciale kortingen op pick-up verhuur bij Pickup huren Bonaire.

Kayak & Snorkel tour - Royal Activities

Een kayak tour door de mangrove is wellicht niet iets waar je direct aan denkt bij een bezoek aan Bonaire. Wij vinden dit juist echt een aanrader en misschien zelfs de leukste tour die mogelijk is tijdens je verblijf op het eiland. Per glass bottom kayak ga je door de mangrove heen en kom je in gebieden waar je uitsluitend met een gids toegelaten wordt. Tijdens de tour krijg je uitleg van de gids over de mangrove zelf en wat er allemaal leeft, daarnaast kun je ook snorkelen om de onderwaterwereld nog dichterbij te bekijken. Mangrove bossen vormen de kraamkamers van de oceanen en vervullen hiermee een enorm belangrijke functie. De mangrovewortels bieden een ideale schuilplaats voor kleine visjes tegen roofvissen, alle babyvissen blijven daarom in de mangrove tot ze groot genoeg zijn om richting het koraal te zwemmen.

Wil je een keer iets doen wat niet zomaar overal te doen is, ga dan voor een kayak tour door de mangrove. Voor de leukste en meest complete kayak tour raden wij de tour van Royal Activities aan. Na het maken van een reservering bij Pickup Huren Bonaire ontvang je 10% korting bij onze partner Royal Activities. Per Whatsapp of mail maak je gemakkelijk een afspraak voor een tour.

Top activiteit met Royal Activities

  • Glass botom Kayak & Snorkel tour van $55 voor $50
Vorige slide
Volgende slide
Persoon die op Bonaire aan het wingfoilen is, wat de opwinding van de sport laat zien. Huur materiaal of neem lessen bij onze partner en geniet van speciale kortingen op pick-up verhuur bij Pickup Huren Bonaire.
Persoon die leert kitesurfen op het water van Bonaire met een instructeur die haar begeleidt en een duim omhoog geeft. Begin met kitesurflessen of huur materiaal bij onze partner en geniet van speciale kortingen op pick-up verhuur bij Pickup Huren Bonaire.
Persoon die leert kitefoilen op het water van Bonaire met een instructeur die de details van de foil uitlegt. Duik in kitefoillessen of huur materiaal bij onze partner en geniet van speciale kortingen op pick-up verhuur bij Pickup Huren Bonaire.

Kiten - FX Bonaire Kiteschool

Je merkt het al vanaf het moment dat je het vliegtuig uitstapt op Bonaire, de wind die bijna het gehele jaar aanwezig is. Als je dit combineert met het vlakke water kom je al snel uit bij kitesurfen, Bonaire is dan ook een geweldige plek om deze sport te beoefenen. Niets zo lekker als het gevoel van vrijheid dat je krijgt tijdens kitesurfen en er is altijd wel iets nieuws te leren voor een nog hogere sprong of nieuwe freestyle trick.

Heb je altijd al een keer willen kitesurfen of wil je nieuwe skills leren zoals foilen of wingen? Doe dit dan bij FX Bonaire Kiteschool, na het maken van een reservering bij Pickup Huren Bonaire ontvang je 10% korting bij deze kiteschool te vinden op Atlantis (het kitesurfstrand) met de bekende gele bus. Deze kiteschool staat klaar om iedere student het kitesurfen op een leuke en veilige manier te leren. Ze bieden privĂŠlessen of semi-privelessen aan voor beginnende, gevorderde of vergevorderde kitesurfers.

Top 3 activiteiten met FX Bonaire Kiteschool

  • Kiteles pakket (3x semi-prive) $960 voor $864
  • Wingles van $150 voor $135
  • Foilles van $205 voor $185
Vorige slide
Volgende slide
Groep mensen op een motorboot geschikt voor wakeboardavonturen op het water van Bonaire. Huur een boot of boek een wakeboardtocht bij onze partner en geniet van speciale kortingen op pick-up verhuur bij Pickup Huren Bonaire.
Groep mensen die genieten van een zeiltocht op het serene water van Bonaire. Huur een boot of boek een zeiltocht bij onze partner en geniet van speciale kortingen op pick-up verhuur bij Pickup Huren Bonaire.
Drie kleine huurboten voor anker voor het pittoreske Klein Bonaire. Huur een boot of boek een tour bij onze partner en geniet van speciale kortingen op pick-up verhuur bij Pickup Huren Bonaire.

Bootverhuur - Blue Bay Bonaire

Bonaire staat bekend om het helder blauwe vlakke water en een boottrip kan bij een vakantie op Bonaire absoluut niet overgeslagen worden. Team Pickup Huren Bonaire is dan ook regelmatig te vinden op het water. Wat is er nou lekkerder dan een rondje varen en een duik in het water ter afkoeling, lekker snorkelen of wakeboarden? Onze favoriete plek om een boot te huren of een bootcruise te boeken is Blue Bay Bonaire.

Dit bedrijf met meer dan 17 jaar ervaring is waar je moet zijn! Of het nou zelf lekker rustig varen is met een sloep langs de kust, met wat meer snelheid en actie op een speedboot waarmee je kunt wakeboarden of tuben, of mee op een prachtige zeilboot voor een snorkel en diner cruise. Na het maken van een reservering bij Pickup Huren Bonaire ontvang je 10% korting bij onze partner Blue Bay Bonaire door middel van onze kortingscode.

Top 3 activiteiten met Blue Bay Bonaire

  • Boot en wakeboarden van $350 voor $315
  • Zeilen, snorkelen en diner van $95 voor $85
  • Sloep huren van $150 voor $135
Open chat
Hallo, Kan ik u helpen?
Hallo,

Kan ik u helpen bij het boeken van een auto?
Team Pickup Huren Bonaire helpt u graag verder!