Ga naar de inhoud
Afbeelding van een Toyota HighDeck pickup, bekeken vanaf de zijkant.

Deze Toyota Hilux Highdeck Pickup uit 2021 huur je bij Pickup huren Bonaire

 • Airco
 • Handgeschakeld
 • Geschikt voor het National Park
 • Radio
 • Apple CarPlay
 • Maximaal 5 Personen
Een Toyota Hilux High Deck, bekeken vanaf de zijkant, waarbij de verhoogde auto met laadbak en het strakke profiel worden getoond.

Welkom bij Pickup Huren Bonaire, waar luxe en avontuur samenkomen! Als je op zoek bent naar de perfecte auto om in stijl en comfort de natuurlijke wonderen van het eiland te verkennen, dan is onze Toyota Hilux pickup de ideale keuze.

Met zijn automatische transmissie, verhoogd ontwerp en ruime interieur biedt onze Toyota Hilux een naadloze en ontspannen rijervaring. Of je nu door de betoverende straten van Bonaire rijdt of een rustige reis door het nationale park maakt, deze luxe pickup garandeert een plezierige rit.

De Toyota Hilux heeft een strak en verfijnd exterieur, aangevuld met een met zorg ontworpen interieur. Geniet van de nieuwste functies en voorzieningen terwijl je je onderdompelt in de schilderachtige omgeving van het eiland. De ruime laadbak biedt voldoende ruimte voor je spullen, waardoor het perfect is voor zowel ontspannende uitstapjes als dagelijkse ritjes naar het strand.

Voor wie op zoek is naar het toppunt van luxe en comfort, biedt onze Toyota Hilux pickup verhuur de ultieme oplossing. Verken de adembenemende natuurlijke schoonheid van Bonaire met gemak, want deze elegante auto is uitstekend geschikt voor een rustige rit door het nationale park. Omarm de rust van het eiland terwijl je omringd bent door pure stijl.

Bij Pickup Huren Bonaire stellen we de tevredenheid en veiligheid van onze klanten voorop. Onze Toyota Hilux pickup wordt regelmatig onderhouden en grondig geïnspecteerd om een betrouwbare en zorgeloze rijervaring te garanderen. Rij met vertrouwen door de landschappen van het eiland en koester elk moment.

Ga op een reis van luxe en avontuur met onze Toyota Hilux pickup verhuur. Of je nu op zoek bent naar een weelderige rijervaring of een manier om de natuurlijke schoonheid van Bonaire te verkennen, onze premium pickup voldoet aan al je wensen. Reserveer vandaag nog jouw Toyota Hilux pickup en til je ervaring op Bonaire naar nieuwe hoogten. Omarm het prachtige het eiland in pure luxe! Al onze auto’s zijn standaard CDW verzekerd, dit houdt in dat je all risk bent verzekerd bent met een eigen risico van 500$.

Wij willen het huren van een auto zo eenvoudig mogelijk maken voor u. Toch kunt u soms wat meer informatie nodig hebben om de juiste keuze te maken. Daarvoor hebben we voor u een aantal veelgestelde vragen en bijhorende antwoorden opgesteld.

Bekijk veelgestelde vragen
Een Toyota Hilux High Deck, een verhoogde pick-up die ideaal is voor de slechte wegen op Bonaire en perfect voor een vakantie op het eiland.

Gold Driver korting

Spaar een punt voor iedere gehuurde dag, wordt Gold-driver en ontvang $10,- korting per dag op uw huur auto.

Afbeelding van een Toyota Hilux High Deck, een verhoogde pick-up die er veel cooler uitziet dan de low deck versie.

Onze extra's

Een koelbox die we bij pickup huren bonaire verhuren als extra bij uw huur auto op bonaire.

Koelbox

$4 per dag
Het kopen van de volledige verzekering op een Toyota Highdeck zonder zorgen, borg en eigen risico.

CDW Super

$15 per dag
 • Geen borg

 • 0$ eigen risico

 • Alle schade gedekt

 • Lekke banden service

 • Volledige diefstal dekking

Een snorkelset die we bij pickup huren bonaire verhuren als extra bij uw huur auto op bonaire.

Snorkelset

$4 per dag
Huur een mobile douche of rinsekit als extra bij uw huur auto op bonaire.

Mobiele douche

$5 per dag

Boek nu deze Toyota Hilux highdeck pickup

Available
Booked
MDWDVZZ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20$69
21$69
22$69
23$69
24$69
25$69
26$69
27$69
28$69
29$69
30$69
31$69
Please select a date first.

*dagprijs is seizoensgebonden
*dagprijs voor minder dan 5 dagen ligt hoger als aangegeven

Open chat
Hallo, Kan ik u helpen?
Hallo,

Kan ik u helpen bij het boeken van een auto?
Team Pickup Huren Bonaire helpt u graag verder!