Ga naar de inhoud
Tips over kitesurfen op bonaire

Auto Huren Bonaire - Veelgestelde vragen

Wij willen het huren van een auto op bonaire voor u zo eenvoudig mogelijk maken. Toch kunt u soms wat meer informatie nodig hebben om de juiste keuze te maken. Daarvoor hebben we voor u een aantal veelgestelde vragen en bijhorende antwoorden opgesteld.

U hoeft pas te betalen wanneer de auto wordt ingecheckt. De huurprijs wordt met een debitcard betaald. Wanneer u niet de extra verzekering CDW super heeft afgesloten moet u 500$ borg betalen met een credit card.

Ja, wij verhuren auto’s voor 1 dag. U kunt bij ons een auto huren voor 1 dag om bijvoorbeeld naar het park te gaan of een dag te gaan duiken.

U kunt een auto reserveren via Whatsapp, per e-mail of door een reservering formulier op de website in te vullen. Na het maken van de reservering sturen wij u een bevestiging email van uw reservering met extra informatie.

Al onze auto’s zijn beschikbaar voor 5 personen met uitzondering van de Suzuki Jimny (4 personen) en de Ford F150 V8 (6 personen).

 1. Help eventuele gewonden en bel het algemene noodnummer op 911 indien noodzakelijk
 2. Verplaats de auto niet (ook niet als u midden op een drukke weg staat)
 3. Bel de Caribbean Road Service op 005997179292 / 005997010737
 4. Bel Pickup Huren Bonaire op 005997877637

Op Bonaire werkt de verzekering iets anders als op de meeste andere plekken op de wereld. De Caribbean Road Service moet het schaderapport van het ongeluk opmaken voordat de auto’s worden verplaatst anders bent u niet verzekerd. Daarom is het heel erg belangrijk dat u blijft staan, de Caribbean Road Service belt en de auto pas verplaatst als de Caribbean Road Service u hier toestemming toe geeft.

Als u de auto aansluitend van uw vlucht heeft geboekt, vindt u ons bij de aankomsthal met een naambordje. Vervolgens zullen wij:

 1. Uw gegevens checken (rijbewijs) en eventuele ontbrekende gegevens toevoegen.
 2. Samen het huurcontract doorlopen
 3. De pin betalingen uitvoeren
 4. Indien u de standaard verzekering CDW heeft afgesloten controleren we schade die al aanwezig is op de auto. In het geval dat u de aanvullende verzekering ‘CDW super’ heeft afgesloten is dit niet nodig.

En dan is het alleen nog maar tijd om te genieten van uw vakantie op Bonaire!

Nee, u hoeft de auto niet te wassen. Let er wel op dat in het geval dat de auto te vies is om een schade check uit te voeren, de schade pas na het wassen de volgende dag wordt gecontroleerd. U kunt dan dus een schade of schadevrij bericht de volgende dag verwachten.

Ja, de auto moet getankt worden. Mocht dit niet lukken dan zullen wij tijdens de check out vragen om de brandstofprijs + een tankservice van 30$ te pinnen.

Allereerst kan het vaak erg druk zijn bij de tankstations op Bonaire. Handig om hier rekening mee te houden.

Wanneer u de auto wilt gaan tanken is het van belang om aan de juiste kant van de pomp te gaan staan. Daarna geeft u uw pinpas af bij de balie. U kunt vervolgens de auto vol tanken (diesel is het zwarte en rode pistool en benzine de gele). Wanneer de auto vol is kunt u het getankte bedrag betalen aan de balie.

De 3 tanklocaties die wij aanraden zijn: 

 1. Tankstation Bonaco gelegen aan de kaya Industria
 2. Tankstation Gas express gelegen aan de kaya Neerlandia
 3. Tankstation Curoil gelegen aan de kaya korona

Optie 1: vervang de band zelf, al onze auto’s hebben een reserveband onder of achterop de auto. Het benodigde gereedschap inclusief het gereedschap voor de eventuele anti diefstal moer kunt u vinden onder de achterbank of in de bagageruimte onder de afdekking.

Optie 2: bel HB road service op 005997852604. Ze komen ter plekke de band repareren. Indien u full insurance heeft wordt de lekke band betaald door Pickup Huren Bonaire. Indien u dat niet heeft zullen de kosten worden ingehouden van uw borg.

Informeer Pickup Huren Bonaire via email, whatsapp of door te bellen op 005997877637.

Open chat
Hallo, Kan ik u helpen?
Hallo,

Kan ik u helpen bij het boeken van een auto?
Team Pickup Huren Bonaire helpt u graag verder!