Mobiele hero afbeelding van een Suzuki Jimny vanaf de zijkant, waarbij de specificaties voor potentiële huurders worden benadrukt.

Ook een Suzuki Jimny Jeep huur je bij Pickup Huren Bonaire

 • Airco
 • Automaat
 • Geschikt voor het National Park
 • Radio
 • USB lader
 • Maximaal 5 Personen
Hero afbeelding van een Suzuki Jimny Jeep vanaf de zijkant, ter introductie van de specificaties voor potentiële huurders.

Ontdek de Avontuurlijke Suzuki Jimny 4x4 jeep van Pickup Huren Bonaire

Welkom bij Pickup Huren Bonaire, waar we enthousiast zijn om de avontuurlijke Suzuki Jimny 4x4 aan te bieden. Als je op zoek bent naar een stylish en compacte auto om het eiland in stijl te verkennen en het nationale park te bezoeken, dan is de Suzuki Jimny de perfecte keuze voor jou.

De Suzuki Jimny staat bekend om zijn stoere en robuuste uitstraling, die doet denken aan een klassieke Jeep. Maar laat je niet misleiden door zijn compacte formaat; deze 4x4 is gemaakt voor avontuur en is klaar om elk terrein te trotseren. Het nationale park op Bonaire wacht op je om ontdekt te worden, en met de Suzuki Jimny ben je verzekerd van een leuke rit.

Een van de grootste voordelen van de Suzuki Jimny is zijn wendbaarheid. Met zijn compacte formaat kun je gemakkelijk door smalle wegen en paden navigeren, waardoor je toegang krijgt tot afgelegen en adembenemende plekken die anders misschien onbereikbaar zouden zijn.

Hoewel de Suzuki Jimny perfect is voor avontuurlijke ritjes, is het belangrijk om te weten dat deze auto niet geschikt is voor duikuitrusting. Maar maak je geen zorgen! Bij Pickup Huren Bonaire hebben we een breed scala aan pickups die perfect zijn voor het vervoeren van je duikspullen en andere natte uitrusting.

Klaar om het avontuur aan te gaan met de Suzuki Jimny 4x4? Huur nu bij Pickup Huren Bonaire en geniet van een onvergetelijke ervaring op dit prachtige eiland. Ontdek het nationale park, verken de natuurlijke schoonheid en ervaar het plezier van het rijden in een stylish en compacte 4x4. Maak je vakantie op Bonaire compleet met de avontuurlijke Suzuki Jimny.

Al onze auto’s zijn standaard CDW verzekerd, dit houdt in dat je all risk bent verzekerd bent met een eigen risico van 500$.

Wij willen het huren van een auto zo eenvoudig mogelijk maken voor u. Toch kunt u soms wat meer informatie nodig hebben om de juiste keuze te maken. Daarvoor hebben we voor u een aantal veelgestelde vragen en bijhorende antwoorden opgesteld.

Bekijk veelgestelde vragen
Afbeelding van een Suzuki Jimny, vastgelegd vanaf de voorste rechterkant, waarbij het ontwerp en de kenmerken worden getoond.

Gold Driver korting

Spaar een punt voor iedere gehuurde dag, wordt Gold-driver en ontvang $10,- korting per dag op uw huur auto.

Afbeelding van een Suzuki Jimny, bekeken vanaf de achterkant, waarbij het achterste ontwerp en de achterlichten worden getoond.

Onze extra's

Een koelbox die we bij pickup huren bonaire verhuren als extra bij uw huur auto op bonaire.

Koelbox

$4 per dag
Het kopen van de volledige verzekering op een Suzuki Jimny zonder zorgen, borg en eigen risico.

CDW Super

$15 per dag
 • Geen borg

 • 0$ eigen risico

 • Alle schade gedekt

 • Lekke banden service

 • Volledige diefstal dekking

Een snorkelset die we bij pickup huren bonaire verhuren als extra bij uw huur auto op bonaire.

Snorkelset

$4 per dag
Huur een mobile douche of rinsekit als extra bij uw huur auto op bonaire.

Mobiele douche

$5 per dag

Boek nu deze Avontuurlijke Suzuki Jimny 4x4 Jeep

Available
MDWDVZZ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23$65
24$65
25$65
26$65
27$65
28$65
29$65
30$65
Please select a date first.

*dagprijs is seizoensgebonden
*dagprijs voor minder dan 5 dagen ligt hoger als aangegeven