Een Toyota Hilux Low Deck, waarbij het robuuste ontwerp en de ruime laadruimte worden benadrukt.

Deze zo goed als nieuwe Toyota Hilux 2020 Pickups huur je bij Pickup huren Bonaire

 • Airco
 • Handgeschakeld
 • Geschikt voor het National Park
 • Radio
 • Bluetooth Audio
 • Maximaal 5 Personen
Een Toyota Hilux Low Deck vanaf de zeikant, waarbij het robuuste ontwerp en de ruime laadruimte worden benadrukt.

Welkom bij Pickup Huren Bonaire, waar we trots zijn om de veelzijdige Toyota Hilux Lowdeck pickup aan te bieden. Perfect geschikt voor reizigers met een grotere groep mensen en een behoefte aan ruime bagageruimte. Als je op zoek bent naar een betrouwbare en comfortabele auto met de mogelijkheid om 5 personen te vervoeren en extra ruimte te hebben voor kite/wind surf- en duikspullen, dan is de Toyota Hilux Lowdeck de ideale keuze.

Wat maakt de Toyota Hilux Lowdeck zo speciaal? Ten eerste is het een laag model pickup, wat betekent dat in- en uitstappen gemakkelijk is voor alle passagiers. Dit maakt het ook een uitstekende keuze voor het parkeren, vooral op de parkeerplaatsen die je soms op de stranden of natuurgebieden op Bonaire tegenkomt. Daarnaast biedt de ruime bak van de pickup voldoende opbergruimte voor alle uitrusting die je nodig hebt om te genieten van activiteiten zoals kite- en windsurfen, duiken of gewoon om je bagage mee te nemen voor een dagje uit.

Of je nu met je familie reist, een groep vrienden hebt of gewoon extra bagageruimte nodig hebt, de Toyota Hilux Lowdeck voldoet aan al je behoeften. De comfortabele rit op de wegen van Bonaire zorgt voor een aangename rijervaring, terwijl je geniet van het prachtige eilandlandschap.

Bij Pickup Huren Bonaire begrijpen we dat budget belangrijk is, en daarom bieden we de Toyota Hilux Lowdeck aan als een kostenefficiënte optie zonder concessies te doen aan kwaliteit en comfort.

Of je nu de stranden van Bonaire wilt verkennen, avontuurlijke activiteiten wilt ondernemen of gewoon de vrijheid wilt hebben om op jouw eigen tempo rond te reizen, de Toyota Hilux Lowdeck is jouw ideale metgezel.

Wacht niet langer en ontdek de veelzijdigheid en ruimte van de Toyota Hilux Lowdeck pickup. Huur nu bij Pickup Huren Bonaire en geniet van een onvergetelijke vakantie op dit prachtige eiland.

Bent u op zoek naar een wat kleinere en goedkopere of een wat grotere en luxere auto? Kijk dan in 1 van de andere categorieën. Al onze auto’s zijn standaard CDW verzekerd, dit houdt in dat je all risk bent verzekerd bent met een eigen risico van 500$.

Wij willen het huren van een auto zo eenvoudig mogelijk maken voor u. Toch kunt u soms wat meer informatie nodig hebben om de juiste keuze te maken. Daarvoor hebben we voor u een aantal veelgestelde vragen en bijhorende antwoorden opgesteld.

Bekijk veelgestelde vragen
Een Toyota Hilux Low Deck, vastgelegd vanaf de voorste rechterkant, waarbij het hoekige ontwerp en de opvallende koplampen worden getoond.

Gold Driver korting

Spaar een punt voor iedere gehuurde dag, wordt Gold-driver en ontvang $10,- korting per dag op uw huur auto.

Afbeelding van een Toyota Hilux Low Deck, bekeken vanaf de voorkant, waarbij de geschiktheid van de auto voor de slechte wegen op Bonaire worden benadrukt.

Onze extra's

Een koelbox die we bij pickup huren bonaire verhuren als extra bij uw huur auto op bonaire.

Koelbox

$4 per dag
Het kopen van de volledige verzekering op een Toyota Hilux Lowdeck zonder zorgen, borg en eigen risico.

CDW Super

$15 per dag
 • Geen borg

 • 0$ eigen risico

 • Alle schade gedekt

 • Lekke banden service

 • Volledige diefstal dekking

Een snorkelset die we bij pickup huren bonaire verhuren als extra bij uw huur auto op bonaire.

Snorkelset

$4 per dag
Huur een mobile douche of rinsekit als extra bij uw huur auto op bonaire.

Mobiele douche

$5 per dag

Boek nu deze Toyota hilux 2020

Available
Booked
MDWDVZZ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21$49
22$49
23$49
24$49
25$49
26$49
27$49
28$49
29$49
30$49
Please select a date first.

*dagprijs is seizoensgebonden
*dagprijs voor minder dan 5 dagen ligt hoger als aangegeven