Duiken op bonaire

Duiken op Bonaire

Zodra je land op Bonaire en in 1 van onze mooie huur auto’s weg rijdt zie je op de kentekens ‘divers paradise’ staan. Dit is natuurlijk niet zomaar ontstaan. Bonaire staat in de top 10 van beste duik bestemmingen ter wereld.

Als je je padi al hebt is Bonaire een geweldige vakantiebestemming om te gaan duiken. Mede doordat bijna alle duik spots met de auto te bereiken zijn. Rijdt met je huur auto het hele eiland over en ga duiken waar je maar wilt, hoe goed klinkt dat?

Heb je je padi nog niet dan raden we het erg aan om een cursus te boeken bij Beyond the corals. Dit is een duik resort in Bel nem, licht zeer centraal en wordt gerund door een heel leuk kleinschalig team. Er is een mogelijkheid om duikcursussen zowel inclusief als exclusief verblijf te boeken. Wat wij erg kunnen waarderen van Beyond The Corals is dat ze meewerken aan de Reef Renewal. Dit houdt in dat er kleine stukjes Koraal worden opgehangen aan een speciaal frame. Zodra het Koraal groot genoeg is worden ze op de bodem geplant, op deze manier draagt Beyond The Corals zijn steentje bij om de prachtige onderwater wereld van Bonaire mooi te houden. Onderaan dit artikel staat een link naar de website van Beyond the Corals.

Ben je op zoek naar wat meer uitdaging dan kun je met Bonaire East Coast Diving op Pad gaan. Met Bonaire East Coast Diving ga je met een boot naar de ruwe (vanzelfsprekende) oostkant van Bonaire. Hier is de grootste kans om mega schildpadden, roggen of misschien wel haaien te zien! Onderaan deze pagina staat een link naar de website van Bonaire Eastcoast diving.

Onze suggesties: