Restaurants op Bonaire

Bij pickup huren Bonaire willen we graag dat iedereen die op Bonaire komt zijn tijd zo goed en leuk mogelijk indeelt. Wij hebben een lijst gemaakt van onze favoriete restaurants en plekken waar wij graag komen.

Restaurant Capriccio op Bonaire

Capriccio

Capriccio is 1 van de betere restaurants op Bonaire. Robbert zijn favoriet is de pasta met gamba's. Ze hebben heerlijke wijnen, natuurlijk pizza en is de service is erg goed. U kunt hier heerlijk zitten tafelen en het uitzicht is geweldig.

Het terras van Sebastiaans Restaurant op Bonaire

Sebastians Restaurant

Sebastians is een zeer lekker restaurant aan de boulevard. Op Zondag hebben ze Italiaanse avond en kun je hier 1 van de beste pizza’s eten voor een mooie prijs. Ook heeft Sebastians een locatie op Sorrobon, dit is een heerlijke plek om op een bedje te liggen of te lunchen. Ook hebben ze hier op Zondag vaak een DJ.

De chef kok's van restaurant Chefs in hun restaurant op Bonaire

Chefs

Chefs is een kleinschalig restaurant in het resort Bamboo Bali. Het is erg lastig om te reserveren maar als dat eenmaal is gelukt is het zeker de moeite waard om het high end eten van chefs uit te proberen.

Restaurant de dock inclusief het uitzicht op de haven in Bonaire

The Dock

Restaurant the dock is ons favorite visrestaurant op het eiland. Hier hebben ze bijna altijd de allerlekkerste en verse tonijn. Deze krijgen ze vrijwel dagelijks aangeleverd vanuit het kleine haventje naast het restaurant.