Foodtrucks op Bonaire

Op Bonaire zijn veel Foodtrucks. Foodtrucks zijn net als in de rest van de wereld steeds populairder aan het worden. Wij hebben een selectie gemaakt van onze 3 favoriete foodtrucks. Het was een moeilijke keuze maar er zijn 3 heerlijke eetmogelijkheden uitgekomen.

Het restaurant Club Tropicana, onderdeel van brassboer op Bonaire

Kite City

Bovenaan ons lijstje staat 100% zeker Kite City. Kite City is in een woord te beschrijven, verrukkelijk. Ben je op vakantie op Bonaire, dan moet je zeker een keer de tonijn of beef burger gegeten hebben. Kite city maakt overigens ook heerlijke Sangria.

Foodtruck onder een divi divi boom

Cactus Blue

Cactus blue is 1 van de oudste foodtrucks van Bonaire. Deze Foodtruck staat bekend om zijn heerlijke Lionfish burger. Je moet hiervoor wel echt vroeg aanwezig zijn want deze lionfish burger is vaak rond 11 uur al uitverkocht. Als je later aankomt, dan zijn de hamburger en het broodje met kip met een vers fruitsapje ook echt een heerlijke opties.

King kong burger, beste plek voor burgers en hamburgers op Bonaire

King Kong

King Kong staat op Bachelor beach en hier kun je 1 van de beste hamburgers en hotdogs op het eiland krijgen. Bachelor beach is een strandje dat niet heel bekend is onder de toeristen. Desondanks is dit 1 van de lekkerste snorkel of zwem plekjes van het eiland. Dus waarom combineer je niet een lekkere lunch met een snorkeltocht?