Bezoek de mooiste Beach Clubs in een luxe Pick-up

Welkom op Bonaire, het eiland van adembenemende stranden en bruisende beach clubs! Als u op zoek bent naar een onvergetelijke manier om de prachtige kustlijn van het eiland te verkennen, is er geen betere optie dan een auto huren bij luxe pick-up verhuur: Pickup Huren Bonaire. Onze nieuwe en ruime pick-up trucks zijn perfect om te cruisen over het eiland en bieden de perfecte basis voor uw strandclub avontuur.

Bonaire staat onder andere bekend om zijn levendige en diverse beach clubs, met opties variërend van relaxte strandbarren tot meer exclusieve lounges. Met een luxe pick-up die u huurt bij Pickup Huren Bonaire heeft u de vrijheid om ze allemaal te verkennen. In comfort en stijl. Van de populaire Hang Out Beach Bar en Sebastiaans Beach tot de exclusieve Ocean Oasis.

Onze luxe pick-up auto's zijn uitgerust met alle functies die u nodig heeft om uw beach club ervaring onvergetelijk te maken. Met airconditioning, comfortabele stoelen en een ruime laadbak voor uw strandbenodigdheden, kunt u ontspannen en genieten van de rit. Bovendien zijn onze huurprijzen competitief en is onze klantenservice ongeëvenaard, zodat u een stressvrije en plezierige ervaring heeft.

Waar wacht u nog op? Boek vandaag nog uw auto bij luxe pick-up verhuur Pickup Huren Bonaire en ontdek het beste van Bonaire's beach clubs in stijl en comfort. Bij Pickup Huren Bonaire zijn we erop gericht om uw eilandavontuur onvergetelijk te maken.

Het restaurant Club Tropicana, onderdeel van brassboer op Bonaire

Club Tropicana

Club Tropicana is de Beach club die bij Delfins hoort en is 1 van en mischien wel het favoriete plekje van ons team. Wij komen hier vaak en graag. Bij club tropicana kun je lekkere snacks en prima eten uit de keuken van Brassboer bestellen. Verder kun je heerlijk, zitten, drinken, relaxen, zwemmen en voor de mensen die van activiteiten houden kun je sinds kort ook e-foilen recht voor het strand. Het fijne aan het strand van Delfins is dat je het water in kan via de pier waardoor je helemaal geen last hebt van het koraal. Houd wel in de gaten dan Delfins op zondag gesloten is voor mensen die niet in het resort verblijven.

Sebastiaans beach gefotograveerd vanaf Lac Bay, een populaire baai op Bonaire

Sebastians Beach

Sebastians Beach bestaat nog niet zo heel lang maar is nu zeker al 1 van onze favoriete beach clubs! Einde van de middag is er vaak een DJ die een relaxede muziek draait en later op de avond veranderd het een aantal dagen per week in een Feestje. Ze staan vooral bekend om de zondag avond.

Het terras van beach club ocean oasis op Bonaire

Ocean oasis

Ocean oasis is een super plek, je kunt er lekker op een bedje liggen, er is goede koffie, je kunt er goed dineren en op vrijdag avond is er een feestje.

Het uitzicht op de zee vanaf beach club the beach

The Beach

The beach hoort bij resort Windsock. Dit is een heerlijke plek om je ochtend koffietje te doen. De locatie is ultiem, als je een tafeltje aan het water reserveert dan zit je echt prachtig! Het eten is prima en ze hebben het recent opgeknapt.

Een doorkijk naar lac bay in restaurant en beach club The hangout

Hang out beach bar

De hang out beach bar is de eerste beach club van Sorobon. Deze strandtent staat er al jaren en heeft een hele leuke en gezellige Surf sfeer. Als je naar Bonaire komt om te windsurfen is het bij de hang out Beach bar ultiem. Je kunt tussen het surfen heerlijk tot rust komen en bij Jibe City wat de surfschool is die er bij hoort je lessen boeken of spullen huren. Het is ook een perfecte locatie voor als een deel van de familie wilt surfen en een deel lekker wilt zonnen of genieten van de prachtige zee die Sorobon te bieden heeft.